Hej Masażyści Moi Drodzy
Podzielcie się, czy macie jakieś swoje codzienne rytuały, bez których nie zaczynacie lub nie kończycie dnia? Takie rytuały, które pomagają Wam dbać o siebie fizycznie/ mentalnie żeby być lepszymi w tym co robicie? Takie, które pomagają Wam unikać kontuzji itp itd.?
Jestem niezmiernie ciekawa, podzielmy się nimi na forum
Moje to stretching rano i rozciąganie dłoni za pomocą ciężarka 1kg Robię z nim różne wygibasy...
Oprócz tego dużo wody, smoothie na pierwsze śniadanie i do boju Czasem chi kung rano... lub bieganie!
A jak to jest u Was?
Linki sponsorowane
massagewarsaw leki przeciw pasozytom grzybom sprzedam apteka
Pomógł: 15 razy Dołączył: 05 Lut 2008 Posty: 7180 Skąd: bangkok warszawa
Wysłany: 2015-10-10, 05:30
sie zadomowilas w tym dublinie.
dzialalnosc gospodarcza w poznaniu to jednak nie byl najlepszy pomysl na zycie
A nic bardziej mylnego Nie zdążyłam jeszcze zmienić Dublina w ustawieniach.
póki co wyremontowałam mieszkanie i powoli zaczynam organizację biznesu
Także wszystko przede mną.
A co z rytuałami?
Czekam na odpowiedź i pozdrawiam!
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
Forum korzysta z plików cookies. Jeśli nie chcesz, by pliki cookies były
zapisywane na Twoim dysku zmień ustawienia swojej przeglądarki.
Kopiowanie materiałów bez zgody administracji zabronione. Administracja nie ponosi odpowiedzialności za treść wypowiedzi użytkowników oraz materiały przez nich przesłane.
Witryna ma charakter informacyjny. Administracja nie ponosi żadnej odpowiedzialności za jakiekolwiek szkody spowodowane wykorzystaniem przez użytkownika informacji zawartych na forum.
Strona wygenerowana w 0,05 sekundy. Zapytań do SQL: 12