Dziwi mnie to pytanie z tym wykrokiem. Totalny bezsens, moim zdaniem prawidłowe jest C ale komisja wie lepiej... Oni biegną przykucając po każdym kroku.
Oczywiście, jakby coś, to się nie sugerujcie pozaznaczanymi odpowiedziami tam, tylko sprawdzajcie z kluczem. Ogólnie to nawet nie wiem, które są dobrze, bo sama je dostałam i sobie sprawdzam właśnie
Sebeq, ja też odpowiedziałam C, ale to wszystko dlatego że chodzi o moment przenoszenia nogi do chwili gdy nogi tak jakby zrównają się ze sobą. A potem to jest już faza hamowania (czyli faza nie ujęta w pytaniu). I fakt - wtedy jest zgięcie w biodrowym i wyprost w kolanowym. A tu niestety chodziło o sam moment ruszenia nogą na kilka(naście) cm do "złączenia nóg", a wtedy się zgadza.... "zgięcie plus zgięcie"
massagewarsaw leki przeciw pasozytom grzybom sprzedam apteka
Pomógł: 15 razy Dołączył: 05 Lut 2008 Posty: 7180 Skąd: bangkok warszawa
Wysłany: 2014-06-16, 22:04
maciekc napisał/a:
wrzuciłbym foty arkusza, ale nie ogarniam jak to zrobic...
W panelu kontrolnym zalaczania plikow lub jako image.
Musisz miec wybrana opcje forum BBcode, mozesz ja zmienic w swoim profilu, jesli wczesniej wybrales html.
Sebeq, ja też odpowiedziałam C, ale to wszystko dlatego że chodzi o moment przenoszenia nogi do chwili gdy nogi tak jakby zrównają się ze sobą. A potem to jest już faza hamowania (czyli faza nie ujęta w pytaniu). I fakt - wtedy jest zgięcie w biodrowym i wyprost w kolanowym. A tu niestety chodziło o sam moment ruszenia nogą na kilka(naście) cm do "złączenia nóg", a wtedy się zgadza.... "zgięcie plus zgięcie"
No jak dla mnie to też jest głupota, ale cóż... My chołota, jaśnie Państwo się znają... Kilka było takich rzeczy, że to nie wiadomo czy śmiać się czy płakać, ale cóż...
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
Forum korzysta z plików cookies. Jeśli nie chcesz, by pliki cookies były
zapisywane na Twoim dysku zmień ustawienia swojej przeglądarki.
Kopiowanie materiałów bez zgody administracji zabronione. Administracja nie ponosi odpowiedzialności za treść wypowiedzi użytkowników oraz materiały przez nich przesłane.
Witryna ma charakter informacyjny. Administracja nie ponosi żadnej odpowiedzialności za jakiekolwiek szkody spowodowane wykorzystaniem przez użytkownika informacji zawartych na forum.
Strona wygenerowana w 0,08 sekundy. Zapytań do SQL: 12