A pytanie o tym biegaczu, który wykonuje wykrok itp, to odpowiedz była zgięcie i wyprost?
I jaki trzeba wykonać masaż u sportowca z bólem kolana? Odp centryfugalny ?
tak zgięcie w biodrowym i wyprost w kolanowym
a u sportowca z bólem stawu kolanowego odpowiedź to centryfugalnym, bo to inna nazwa masażu stawowego
massagewarsaw leki przeciw pasozytom grzybom sprzedam apteka
Pomógł: 15 razy Dołączył: 05 Lut 2008 Posty: 7180 Skąd: bangkok warszawa
Wysłany: 2014-06-16, 20:48
alqqa1 napisał/a:
tak, napewno A MOŻE MI KTOŚ PRZESŁAĆ ARKUSZ? LUDZIE ZLITUJCIE SIĘ
O, alka znowu sie zarejestrowala, ta z zamknietego watku o praktycznym, co celowo siala zamet wprowadzajac w blad o egzaminie, a nastepnie oburzala na denny poziom dyskusji.
Bylo nie robic sobie cyrkow, to moze bys cos dostala.
Witam
Mam ogromną prośbę czy ktoś mógłby napisać dokładnie cały egzamin (kolejność pytań) albo jeśli ma przesłać w prywatnej wiadomości. Bardzo proszę ponieważ nie pamiętam odpowiedzi a strasznie mi zależy aby sie dowiedzieć czy udało mi się zdać
Kochani, a cały arkusz pytań ktoś ma? Bardzo mi na tym zależy
massagewarsaw leki przeciw pasozytom grzybom sprzedam apteka
Pomógł: 15 razy Dołączył: 05 Lut 2008 Posty: 7180 Skąd: bangkok warszawa
Wysłany: 2014-06-16, 20:52
MasterJedi napisał/a:
Witam
Mam ogromną prośbę czy ktoś mógłby napisać dokładnie cały egzamin (kolejność pytań) albo jeśli ma przesłać w prywatnej wiadomości. Bardzo proszę ponieważ nie pamiętam odpowiedzi a strasznie mi zależy aby sie dowiedzieć czy udało mi się zdać
Masterze, przeciez wszystko jest na poprzednich stronach.
Witam
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
Forum korzysta z plików cookies. Jeśli nie chcesz, by pliki cookies były
zapisywane na Twoim dysku zmień ustawienia swojej przeglądarki.
Kopiowanie materiałów bez zgody administracji zabronione. Administracja nie ponosi odpowiedzialności za treść wypowiedzi użytkowników oraz materiały przez nich przesłane.
Witryna ma charakter informacyjny. Administracja nie ponosi żadnej odpowiedzialności za jakiekolwiek szkody spowodowane wykorzystaniem przez użytkownika informacji zawartych na forum.
Strona wygenerowana w 0,05 sekundy. Zapytań do SQL: 12