Mam pytanie czy wykonujecie masaze w oparciu o zlecenie lekarskie? Czy koncentrujecie sie wylacznie na porzadnym wywiadzie?
Jak jest zlecenie i wywiad to to i to. Jak nie ma to sam wywiad
massagewarsaw leki przeciw pasozytom grzybom sprzedam apteka
Pomógł: 15 razy Dołączył: 05 Lut 2008 Posty: 7180 Skąd: bangkok warszawa
Wysłany: 2008-08-15, 12:00 masaz warszawa
przypuszczam, ze ze zleceniem lekarskim pacjent idzie do szpitalnego oddzialu fizjoterapii, poniewaz do mnie takowi nie trafiaja - choc zdarzaja sie klienci, ktorym lekarz zalecil jakas technike, ktora moze im pomoc. Zdarzaja sie tez sami lekarze i sobie dluzej rozmawiamy.
Jesli klient nie ma problemu medycznego to nie notuje wywiadu, po prostu wymieniamy pare zdan. Jesli ktos ma problem, to juz w rozmowie telefonicznej przy rezerwacji zabiegu probuje ustalic czy bede w stanie pomoc, czy odsylam do specjalisty. Gdy klient przychodzi na zabieg, to juz mam jego obraz i mam czas na poszperanie w notatkach, ksiazkach i internecie czy spytanie bardziej doswiadczonych kolegow o jego problemie.
Ja pracuje w gabinecie rehabilitacyjnym i czesto zdaza sie ze przychodza osoby ze zleconymi zabiegami. Wtedy podstawa sa wlasnie te zalecenia ale dochodzi jeszcze ktotki wywiad ogladanie zdjec jezeli sa i dobiero na stol:) Chociaz zdecydowana wiekszosc jednak sam zabieg masazu robi we wlasnym zakresie i zadko sie zdaza ze jest zlecany. Raczej sa zlecane inne zabiegi z rodziny elektryzacji i swiatlolecznictwa...
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
Forum korzysta z plików cookies. Jeśli nie chcesz, by pliki cookies były
zapisywane na Twoim dysku zmień ustawienia swojej przeglądarki.
Kopiowanie materiałów bez zgody administracji zabronione. Administracja nie ponosi odpowiedzialności za treść wypowiedzi użytkowników oraz materiały przez nich przesłane.
Witryna ma charakter informacyjny. Administracja nie ponosi żadnej odpowiedzialności za jakiekolwiek szkody spowodowane wykorzystaniem przez użytkownika informacji zawartych na forum.
Strona wygenerowana w 0,03 sekundy. Zapytań do SQL: 12