Wątkiem tematu są środki poślizgowe do masażu. Oprócz tego, że dobieramy do włanych upodobań oraz potrzeb pacjentów to poszukuje dobrych firm na których mogłbym się bazować i bezreklam proszę do masażów relaksacyjnych, limfatycznego, segmentarnego, sportowego, klasycznego oraz twarzy:). I kiedy używamy balsamów, kremów itd, Dla mnie najważniejszesą składy, które zawieraja oliwki itd. oraz kiedy najlepiej używać balsamów oliwki oraz kremów imaści( kiedy są najlepsze efekty) ....
Ziaja oki,ale tłuszczy się okropnie, jest tania ale dobra uważam, a co do cen z masażem do klienta bo mam zamiar założyć taka działalność jak dobrać cene najlepiej bo czytałem naforum i nie mogę znaleźć nic:) może byś sie podzielił z doświadczeniem w branży
Ziaja oki,ale tłuszczy się okropnie, jest tania ale dobra uważam, a co do cen z masażem do klienta bo mam zamiar założyć taka działalność jak dobrać cene najlepiej bo czytałem naforum i nie mogę znaleźć nic:) może byś sie podzielił z doświadczeniem w branży
Nie odbiegaj od tematu. Ceny masaży z dojazdem gdzieś na forum już były poszukaj w szukajcie u góry forum. Albo najlepiej załóż nowy temat niech się wszyscy wypowiedzą ci któryż pracują jako mobilni masażyści
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
Forum korzysta z plików cookies. Jeśli nie chcesz, by pliki cookies były
zapisywane na Twoim dysku zmień ustawienia swojej przeglądarki.
Kopiowanie materiałów bez zgody administracji zabronione. Administracja nie ponosi odpowiedzialności za treść wypowiedzi użytkowników oraz materiały przez nich przesłane.
Witryna ma charakter informacyjny. Administracja nie ponosi żadnej odpowiedzialności za jakiekolwiek szkody spowodowane wykorzystaniem przez użytkownika informacji zawartych na forum.
Strona wygenerowana w 0,04 sekundy. Zapytań do SQL: 13