Wysłany: 2012-04-02, 07:59 Opcje Odpowiedz Jak wyglądałby Twój idealny stół do masażu?
Na wstępie witam serdecznie i zapraszam - mam nadzieję do owocnej dyskusji.
Jeko pierwszy z tematów chciałbym zaproponować temat dotyczący stołów do masażu, które zapewne większość z Was używa w codziennej praktyce.
Czy w codziennej praktyce, spotykacie się ze:
- specyficznymi potrzebami,
- przydatnymi dodatkami,
- funkcjami, których Wam brakuje,
- cechami, które chcielibyście aby posiadał Wasz produkt,
których nie posiada obecny sprzęt, a chcielibyście aby w przyszłości znalazły się w Waszym idealnym stole?
Może to się wyda śmieszne ale często gęsto na zabiegach pacjentki z okazałym biustem narzekały ze nie ma specjalistycznego wgłębiania w stole dla nich. 30-60 minut takie leżenia było dla nich uciążliwe. Wiem ze można wołek podłożyć ale jak to się ma do wygody. Może taki błahy problem i tyczy się tylko wybranej jednostki kobiet ale zawsze do rozpatrzenia.
massagewarsaw leki przeciw pasozytom grzybom sprzedam apteka
Pomógł: 15 razy Dołączył: 05 Lut 2008 Posty: 7180 Skąd: bangkok warszawa
Wysłany: 2012-04-06, 08:41 kurs masaz tajski
takie stoly z otworami na piersi sa juz robione na swiecie, tak samo, jak w otworem na brzuch (dla ciezarnych).
u mnie masaz z klientem na brzuchu trwa mniejsza czesc zabiegu, bo plecy mozna masowac z klientem twarza do gory i na bokach.
chcialbym stol przenosny z ogrzewaniem, bo czesto u klienta jest za zimno na masaz olejkami. Czasami przynosilem mate elektryczna, ale sie przesuwa na stole
takie stoly z otworami na piersi sa juz robione na swiecie, tak samo, jak w otworem na brzuch (dla ciezarnych).
Ale w Polsce takich stołów chyba nie ma? Przynajmniej ja nie widziałem. W ośrodkach zdrowotnych/spa gdzie większość to panie taki stół by się przydał. Masaż pleców nie był by tak aż bardzo uciążliwy dla pan z większym biustem.
jasiolas Pomógł: 1 raz Wiek: 51 Dołączył: 26 Sie 2008 Posty: 9 Skąd: Warszawa
Wysłany: 2012-04-09, 09:13 Re: kurs masaz tajski
e-Masaz.pl napisał/a:
massagewarsaw napisał/a:
Ale w Polsce takich stołów chyba nie ma? Przynajmniej ja nie widziałem. W ośrodkach zdrowotnych/spa gdzie większość to panie taki stół by się przydał. Masaż pleców nie był by tak aż bardzo uciążliwy dla pan z większym biustem.
Wysłany: 2012-04-22, 10:54 kurs masaz tajski
niestety, nie ma idealnego stolu, nawet zrobionego indywidualnie, na zamowienie, bo niektore cechy sie wykluczaja, np stol stabilny, wygodny, szeroki, z dodatkami, trwaly, funkcjonalny bedzie stolem ciezkim, etc.
pozostaje nam posiadanie wiecej niz jednego stolu, lekki do masazu na dojazd i ciezki, w gabinecie.
z rozwojem technologii i dostepem do nowych materialow, stoly beda coraz lepsze i tansze.
Wysłany: 2012-05-05, 20:25 kurs masaz tajski
nawiazujac do mojego marzenia o przenosnym stole podgrzewanym - czy ktokolwiek slyszal o kamieniach do podgrzewania stolu?
nawiazujac do mojego marzenia o przenosnym stole podgrzewanym - czy ktokolwiek slyszal o kamieniach do podgrzewania stolu?
fakt faktem to tez dobry pomysł czasami w gabinecie czy nawet u potencjalnego klienta w domu jest chłodniej. Stół podczas drogi do klienta również ma tendencje w zimne dni się schłodzić a kładzenie się na taki stół w pierwszych chwilach jest nie wygodne. Milo by było podłączyć go na chwile do prądu podczas gdy pacjent się szykuje do zabiegu i podgrzać go trochę. No chyba ze już taki stół istnieje a ja o jestem nie na czasie
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
Forum korzysta z plików cookies. Jeśli nie chcesz, by pliki cookies były
zapisywane na Twoim dysku zmień ustawienia swojej przeglądarki.
Kopiowanie materiałów bez zgody administracji zabronione. Administracja nie ponosi odpowiedzialności za treść wypowiedzi użytkowników oraz materiały przez nich przesłane.
Witryna ma charakter informacyjny. Administracja nie ponosi żadnej odpowiedzialności za jakiekolwiek szkody spowodowane wykorzystaniem przez użytkownika informacji zawartych na forum.
Strona wygenerowana w 0,05 sekundy. Zapytań do SQL: 15