Wysłany: 2011-02-04, 15:50 Roczny licencjat dla technika masażysty?
Witam, pisze bo jestem ciekawa czy po skończeniu 2-letniej szkoły masażu mogę iśc na 1 rok na studia żeby miec licencjata? Jeśli tak to jakie to sa studia i czy w Krakowie jest możliwoś na nie iśc. Kolezanka mi cos wspominała, że jest coś takiego. Prosze o pomoc Was badziej wykształconych. Z góry dziekuje.
Linki sponsorowane
massagewarsaw leki przeciw pasozytom grzybom sprzedam apteka
Pomógł: 15 razy Dołączył: 05 Lut 2008 Posty: 7180 Skąd: bangkok warszawa
Wysłany: 2011-02-04, 15:58 kurs masaz tajski
nie, nie jest to mozliwe.
na licencjacie nie zalicza ci nawet przedmiotow, ktore mialas w technikum, choc mozesz probowac dogadywac sie z nauczycielami.
W Nysie jest taka możliwość, roczny kierunek Promocja zdrowia.
Ciekawa "szkoła". Po zakończeniu tych studiów nie będziesz mieć tytułu "Licencjat masażysta" tylko licencjat promocji zdrowia ze specjalnością masażu etc
Dokładinie, jest na ten temat specjalne obwieszczenie Ministerstwa Nauki i Szkolnictwa Wyższego.
Ale znalazłem i cos takiego w necie. Ciekawe, czy tam też licencjat będzie mozna zrobić w 1 rok...http://pwsm-podkowa.edu.pl/
Pomógł: 2 razy Dołączył: 28 Wrz 2009 Posty: 151 Skąd: Warszawa
Wysłany: 2011-02-15, 12:18
W podkowiańskiej Wyższej Szkole Medycznej nie zrobisz licencjata w rok- jest tam jedynie 3 letni system licencjata fizjoterapii ( wiem bo sam tę szkołę kończę w czerwcu). Tak samo jak w innych szkołach musisz zdać pracę dyplomową ( licencjat) po 3 latach nauki. Adwentyści mają kilka szkół jednak w PWSM jest prowadzony tylko kierunek Fizjoterapii. Posiadają również medyczną szkołę policealną i tam są kierunki technik masażysta, dietetyk i coś jeszcze ( nie pamiętam). Promocja zdrowia, czy tez szkoła promocji zdrowia to zupełnie inna szkoła tych adwentystów.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
Forum korzysta z plików cookies. Jeśli nie chcesz, by pliki cookies były
zapisywane na Twoim dysku zmień ustawienia swojej przeglądarki.
Kopiowanie materiałów bez zgody administracji zabronione. Administracja nie ponosi odpowiedzialności za treść wypowiedzi użytkowników oraz materiały przez nich przesłane.
Witryna ma charakter informacyjny. Administracja nie ponosi żadnej odpowiedzialności za jakiekolwiek szkody spowodowane wykorzystaniem przez użytkownika informacji zawartych na forum.
Strona wygenerowana w 0,04 sekundy. Zapytań do SQL: 12