Egzamin zawodowy Technik masażysta - EGZAMIN TEORETYCZNY 2014
adamdol - 2014-06-16, 20:38
35 dobrze
Anonymous - 2014-06-16, 20:42
gratuluje wszystkim zdania, bo łatwe nie było.dziękuje jeszcze raz Maćkowi. uszczęśliwiłeś dzisiaj wiele osób
sasha93 - 2014-06-16, 20:43
robobobo91 napisał/a: | 59 letnia kobieta zgłosiła sie na zabieg masażu twarzy i dekoltu z jakimiś teleangietazje oraz suchą skórą
Co daliście w tym pytaniu, bo ja głaskanie |
z teleangiektazjami czyli poszerzonymi, drobnymi naczynkami krwionośnymi. Odpowiedź to głaskanie
maciekc - 2014-06-16, 20:44
Masażystka90 napisał/a: | gratuluje wszystkim zdania, bo łatwe nie było.dziękuje jeszcze raz Maćkowi. uszczęśliwiłeś dzisiaj wiele osób |
a wiec byl to dobry dzien
sasha93 - 2014-06-16, 20:45
Tech. Masazysta napisał/a: | A pytanie o tym biegaczu, który wykonuje wykrok itp, to odpowiedz była zgięcie i wyprost?
I jaki trzeba wykonać masaż u sportowca z bólem kolana? Odp centryfugalny ? |
tak zgięcie w biodrowym i wyprost w kolanowym
a u sportowca z bólem stawu kolanowego odpowiedź to centryfugalnym, bo to inna nazwa masażu stawowego
massagewarsaw - 2014-06-16, 20:48
alqqa1 napisał/a: | tak, napewno A MOŻE MI KTOŚ PRZESŁAĆ ARKUSZ? LUDZIE ZLITUJCIE SIĘ |
O, alka znowu sie zarejestrowala, ta z zamknietego watku o praktycznym, co celowo siala zamet wprowadzajac w blad o egzaminie, a nastepnie oburzala na denny poziom dyskusji.
Bylo nie robic sobie cyrkow, to moze bys cos dostala.
swierzbi reka, zeby usunac, nawet bez proszenia
maciekc - 2014-06-16, 20:48
sasha93 napisał/a: | Tech. Masazysta napisał/a: | A pytanie o tym biegaczu, który wykonuje wykrok itp, to odpowiedz była zgięcie i wyprost?
I jaki trzeba wykonać masaż u sportowca z bólem kolana? Odp centryfugalny ? |
tak zgięcie w biodrowym i wyprost w kolanowym
a u sportowca z bólem stawu kolanowego odpowiedź to centryfugalnym, bo to inna nazwa masażu stawowego |
nieeee, zgięcie i zgięcie!
sasha93 - 2014-06-16, 20:48
kompasik napisał/a: | Głaskanie, ale zastanawiałam się nad wibracja. A co myślicie o pytaniu ze skokiem w dal i o obiegu dużym krwi? |
tylko głaskanie. W skoku w dal odpowiedź to lądowanie, a duży obieg krwi to: naczynia włosowate-naczynia krwionośne większe- pp serca- pk serca
MasterJedi - 2014-06-16, 20:49
Witam
Mam ogromną prośbę czy ktoś mógłby napisać dokładnie cały egzamin (kolejność pytań) albo jeśli ma przesłać w prywatnej wiadomości. Bardzo proszę ponieważ nie pamiętam odpowiedzi a strasznie mi zależy aby sie dowiedzieć czy udało mi się zdać
Ewa5 - 2014-06-16, 20:51
Kochani, a cały arkusz pytań ktoś ma? Bardzo mi na tym zależy
massagewarsaw - 2014-06-16, 20:52
MasterJedi napisał/a: | Witam
Mam ogromną prośbę czy ktoś mógłby napisać dokładnie cały egzamin (kolejność pytań) albo jeśli ma przesłać w prywatnej wiadomości. Bardzo proszę ponieważ nie pamiętam odpowiedzi a strasznie mi zależy aby sie dowiedzieć czy udało mi się zdać |
Masterze, przeciez wszystko jest na poprzednich stronach.
Trzeba czytac, nie tylko pisac
maciekc - 2014-06-16, 20:52
MasterJedi napisał/a: | Witam
Mam ogromną prośbę czy ktoś mógłby napisać dokładnie cały egzamin (kolejność pytań) albo jeśli ma przesłać w prywatnej wiadomości. Bardzo proszę ponieważ nie pamiętam odpowiedzi a strasznie mi zależy aby sie dowiedzieć czy udało mi się zdać |
Zrobilem to 2-3 strony temu
Ewa5 - 2014-06-16, 20:54
Ale myślę że większości osób zależy żeby były wszystkie odpowiedzi podane i z zaznaczeniem która dobra
Marshall - 2014-06-16, 20:55
Konto minimum 7 dni i 10 postów trzeba mieć...
maciekc - 2014-06-16, 20:56
wrzuciłbym foty arkusza, ale nie ogarniam jak to zrobic...
|
|
|