Hyde Park forum ogólne - Muzyka relaksacyjna do masażu
przemkoo101 - 2010-08-27, 11:54
Ja osobiście nie przepadam za muzyką relaksacyjną ale muzyka "cafe del mar" sie nadaje i bardzo podoba mi sie kawałek Enya-"Caribbean Blue"
administrator - 2010-08-27, 17:39
przemkoo101 napisał/a: | Ja osobiście nie przepadam za muzyką relaksacyjną ale muzyka "cafe del mar" sie nadaje i bardzo podoba mi sie kawałek Enya-"Caribbean Blue" |
Potwierdzam cafe del mar można poszczać w gabinecie maja fajne składanki.
Cafe Del Mar 9 - Blank & Jones - Desire (Ambient Mix)
Roobin - 2010-11-05, 16:32
Ja polecam wszystkim wykonwacę - Sunlounger przykładowa piosenka http://www.youtube.com/watch?v=3ph_0AB-rcI jego albumy dostępne są np. na chomiku i co ważne w dwóch wersjach trance i chillout także w zależności od nastroju i klienta można stworzyć odpowiedni klimat
adamm - 2010-11-16, 23:23
Uwielbiam taką muzykę. Polecam także Bonobo
fryzjer01 - 2011-03-29, 07:59
Necrii napisał/a: | W zasadzie nawet nie pomyślałam, że za muzyke w gabinecie trzeba placic xD
A z tej strony, którą podałaś to najbardziej podoba mi się Afrykański sen. Ciekawe czy w internecie da się faktycznie znaleźć wszystko
http://www.vtm.com.pl/pro...fd264e235a25331 |
Jeszcze niewielu właścicieli gabinetów masażu i nie tylko zdaje sobie sprawę, że za odtwarzanie muzyki w salonie z radia, telewizji czy plyt zakupionych w sklepach powinna odprowadzać nazwijmy to "podatek muzyczny". Każdy kto prowadzi dzialalnosć gospodarczą, a muzyka pomaga w osiąganiu korzyści finansowych zmuszony jest do odprowadzania opłat dla OZZ, czyli m.in. ZAiKS-u.
Na szczęście są sposoby ominięcia tej dodatkowej, moim zdaniem zbędnej opłaty. Tak jak zostalo juz wspomniane w tym wątku, są sklepy oferujące muzykę zwolnioną z opłat ZAiKS. Kupujeciei płytę specjalnie przygotowaną np. do masażu, otrzymujecie specjalny certyfikat i żaden Zaiks Wam niestraszny:)
Przykładem są m.in. takie strony jak:
www.vtm.com.pl czy www.solitudes.pl i parę innych. Dla każdego coś dobrego;)
Pzdr
RehaT - 2011-03-29, 08:20
z odtwarzaniem muzyki to prawda... zajmuje sie dj'ka i z tego co pamietam to jest okolo 2 tys rocznie...Wiec nie ma co puszczac muzyki w gabinecie... Znajomy ostatnio mial kontrol musial zaplacic za odbiornik radiowy z tym ze za radio placi sie grosze
Elnes - 2011-03-30, 10:07
Witam,
Czy jest możliwość aby ktoś mi zgrał muzykę do lomi lomi gdyż nie będąc technologicznie zaawansowana nie bawię się w takie rzeczy:) albo żeby chociaż podać strony bądż adresy sklepów gdzie dostanę muzykę z płytki"The Calling"
Dzięki i pozdrawiam.
masaz123 - 2012-12-15, 18:00 Temat postu: utwór- szybszy,energiczny do spa, masażu szukam utworu który bywa w gabinetach masażu ,jest szybszy ,dodający energii jakby ,jest troszkę fletu tam bądź coś w tym stylu
może nie opisze dokładnie ale prócz muzyki są słowa w stylu albo
: mama... eee. mama... eee mamaa eeee. oooo
albo nana.. e nana... e nanana... e jo...
nie wiem czy to nie utwór z firmy Bioline z kosmetyków jakiś będzie, może ktoś kojarzy ten utwór akurat proszę o tytuł....
on jest szybszy ....
administrator - 2012-12-15, 21:36 Temat postu: Re: utwór- szybszy,energiczny do spa, masażu
masaz123 napisał/a: | szukam utworu który bywa w gabinetach masażu ,jest szybszy ,dodający energii jakby ,jest troszkę fletu tam bądź coś w tym stylu
może nie opisze dokładnie ale prócz muzyki są słowa w stylu albo
: mama... eee. mama... eee mamaa eeee. oooo
albo nana.. e nana... e nanana... e jo...
nie wiem czy to nie utwór z firmy Bioline z kosmetyków jakiś będzie, może ktoś kojarzy ten utwór akurat proszę o tytuł....
on jest szybszy .... |
hehe większość utworów brzmi
Fajne może trochę do gabinetu nie pasuje ale mnie się podoba
http://www.youtube.com/watch?v=M4INeFG5ZVw
fryzjer01 - 2013-03-18, 09:48
Na youtube jest sporo fajnej muzyki, która spodoba się wam i waszym klientom np. tutaj http://www.youtube.com/us...a/videos?view=0 Polecam Muzyka Relaksacyjna - SHIATSU MUZYKA DO MASAŻU, japońskie klimaty
huberta22 - 2017-04-06, 10:59
ja po prostu na yt wlaczam taka skladanke i tyle
Shinatobe - 2017-06-15, 13:39
Cafe Del Mar - potwierdzam, świetne składanki, ewentualnie tak jak wspomniała koleżanka wyżej po prostu Youtube, codziennie coś nowego się tam właściwie pojawia. A z innej beczki mam niektórych pacjentów, którzy lubią mieć zapuszczony podczas zabiegu blues, mnie też się przy takiej muzyce dobrze masuje.
|
|
|