Konkursy, nagrody, losowania związane z masażem - Jubileuszowy konkurs z masażem 2011
administrator - 2011-03-22, 11:30 Temat postu: Re: kurs masaz tajski
massagewarsaw napisał/a: | gratulacje dla zwyciezcow za danie prawidlowej odpowiedzi i za lut szczescia w losowaniu.
tylko dlaczego nikt nie fatuguje sie napisac co najmniej 8 literowego wyrazu "d z i e k u j e" ?
lub nawet jakiejs nawet marnej ikonki?
karol, wstrzymaj sie z wysylka i zrob kolejne losowanie |
W e-mailu jest informacja o podzieleniu się z nami na forum radością z wygranej. Tak że to od zwycięzców zależy czy napiszą coś czy nie
massagewarsaw - 2011-03-22, 11:36 Temat postu: kurs masaz tajski nie ciesza sie, to dac komus, kto doceni podarunek
administrator - 2011-03-22, 11:53 Temat postu: Re: kurs masaz tajski
massagewarsaw napisał/a: | nie ciesza sie, to dac komus, kto doceni podarunek |
cieszą się na pewno jak dojdzie paczka może coś napiszą
domi919 - 2011-03-22, 14:49
Tak dla scislosci to nie jestem kobieta!! Odpowiedzialem poprawnie i wyslalem normalnie e-mail i nie wiem skad takie teksty? Niby jak sie pospieszylem? Po prostu po raz kolejny nie udalo sie niestety w losowaniu.
massagewarsaw - 2011-03-22, 15:02 Temat postu: kurs masaz tajski
domi919 napisał/a: | Hmm pomodle sie jeszcze szybko |
zapomniales co napisales, moj zart odnosil sie do tego.
jak cos robic, to nie po lebkach, bo skutek bedzie ponizej oczekiwan.
nastepnym razem przed konkursem sprawe z losem musisz zalatwiac w inny sposob
domi919 - 2011-03-22, 15:06
Dobra, dobra;P nic nie pomoze jak szczescie nie dopisze ;p szansa wieksza chyba niz w lotto, ale pewnie osob jest sporo i tylko kilka wygrywa np. teraz
massagewarsaw - 2011-03-22, 15:09 Temat postu: kurs masaz tajski nie wywoluj wilka z lasu, bo admin zarzadzi nagrody pocieszenia dla wszystkich poszkodowanych przez los
domi919 - 2011-03-22, 15:17
Nie zarzadzi dobra widze, ze p. moderator sie denerwuje, to juz nie pisze, czekam na kolejny konkurs i lepsze losowania ;p
administrator - 2011-03-22, 15:39
Oj dużo osób brało udział w konkursie około 1000 odpowiedzi. pan admin nie ma się czym denerwować. Czekamy na kolejny konkurs
massagewarsaw - 2011-03-22, 17:09 Temat postu: kurs masaz tajski
e-Masaz.pl napisał/a: | Oj dużo osób brało udział w konkursie około 1000 odpowiedzi. |
oh ty zesz, biorac pod uwage niewiele wieksza ilosc uzytkownikow forum, to niektorzy pewnie glosowali wielokrotnie, za siebie, babcie i dziadka.
takie numery zdarzaly sie w przeszlosci na innych forach.
tak, jak sugerowalem wczesniej - udzial w konkursie dla aktywnych uzytkownikow forum. Niech babcia i dziadek tez sie rejestruja i pisza.
administrator - 2011-03-22, 20:03 Temat postu: Re: kurs masaz tajski
massagewarsaw napisał/a: | e-Masaz.pl napisał/a: | Oj dużo osób brało udział w konkursie około 1000 odpowiedzi. |
oh ty zesz, biorac pod uwage niewiele wieksza ilosc uzytkownikow forum, to niektorzy pewnie glosowali wielokrotnie, za siebie, babcie i dziadka.
takie numery zdarzaly sie w przeszlosci na innych forach.
tak, jak sugerowalem wczesniej - udzial w konkursie dla aktywnych uzytkownikow forum. Niech babcia i dziadek tez sie rejestruja i pisza. |
nie nie to było unikalne ponieważ nie tylko z forum odpowiedzi przychodzili również z serwisu e-masaz.pl jak i fb nie mówiąc już o subdomenach e-masaz.pl spa fizjo itd
massagewarsaw - 2011-03-22, 20:32 Temat postu: kurs masaz tajski wlasnie dlatego jedynym kryterium uczestnictwa w konkursie powinno byc rejestracja na forum i postowanie.
chcesz miec stol/nagrode, to pisz. A jak jestes za leniwy na takie rzeczy i wolisz podawanie adresow babci i dziadka, to szukaj szczescia gdzies indziej.
ale co ja tam wiem, ja tu tylko sprzatam
administrator - 2011-03-22, 20:37 Temat postu: Re: kurs masaz tajski
massagewarsaw napisał/a: | wlasnie dlatego jedynym kryterium uczestnictwa w konkursie powinno byc rejestracja na forum i postowanie.
chcesz miec stol/nagrode, to pisz. A jak jestes za leniwy na takie rzeczy i wolisz podawanie adresow babci i dziadka, to szukaj szczescia gdzies indziej.
ale co ja tam wiem, ja tu tylko sprzatam |
pomyślimy w następnym konkursie ale to za jakiś czas.
blizniaki06 - 2011-03-29, 10:29
Witam. Jak obiecałam - tak czynię...
Ogromnie D_Z_I_Ę_K_U_J_Ę za nagrodę. Megapaka była megawypasiona i przyniosła wiele, wiele radości. Ogromnie dziękuję raz jeszcze!
Właściwie to wydawało mi się, że podziękowanie mejlowe wystarczy, ale psioctwa Pana (mniemam) "massagewarsaw-masaż tajski" sprawiły, że postanowiłam powielić swoje dziękczynienie - także na forum.
Pozdrawiam serdecznie.
A.
massagewarsaw - 2011-03-29, 10:34 Temat postu: kurs masaz tajski konkurs jest publiczny i publicznie wypada podziekowac.
nastepnym razem sponsorzy konkursu moga dac tylko ulamek wartosci nagrod, ktore dali teraz, bo po co sie wysilac na osoby przypadkowe, a nie na aktywnych masazystow.
kto wie, czy podziekowalas mailowo albo ze wogole istniejesz, a adres nie byl do babci czy dziadka.
|
|
|