Masaż ogłoszenia - Sprzedam, kupię, zamienię
Roobin - 2010-11-27, 23:47
dokładnie nie opłaca się wypożyczać, lepiej kupić coś tańszego z jakimiś defektami np. estetycznymi bo jak skalkulujesz wypożyczenie to masz prawie swój stół, co innego jak jakiś znajomy pożyczy
Monika79 - 2010-11-28, 11:06
Moze faktycznie macie racje. Widzialam na allegro nowe stoly za 250-270zl (np. tutaj: http://allegro.pl/stol-lo...1335521882.html czy tutaj: http://allegro.pl/najtani...24835566.html), sa nawet aukcje od 1zl, ale nie wiem czy warto kupowac tak tani stol. Nie wiem jak on jest wykonany i czy mi sie zaraz nie rozsypie...
massagewarsaw - 2010-11-28, 11:20 Temat postu: kurs masaz tajski zaczyna sie od 1zl, a konczy okolo 250-270zl - najlepiej licytuj na 5 sekund przed koncem do sumy np 240zl czy nizej (zalezy, jak szybko ci zalezy i na jaka sume cie stac). Oczywiscie, jesli stol nowy. Uzywany znacznie taniej, ale wtedy jest ryzyko, ze jakos uszkodzony - dlatego ktos sie pozbywa.
do uzytku domowego na krotki czas to nie powinien byc problem, tylko gdybys chciala odsprzedawac po uzyciu.
Roobin - 2010-11-28, 11:22
ja podobny stół z tych tańszych, miałem na studiach jak stawiałem pierwsze kroki i na początki w zupełności wystarczył, fakt faktem najlżejszy nie był i drewienka trzeszczały albo wydawały dziwne odłosy czasem, ale za to cenę uważam, że był bardzo ok, zresztą potem oddałem innemu kumplowi ze studiów za przysłowiową kratę:) i ma go do dzisiaj...
Isia8111 - 2010-11-28, 13:55 Temat postu: Potrzebuje ksiazek !!!! Potrzebuje dwóch książek Leszka Magiery... Relaksacyjny masaż leczniczy i masaż w kosmetyce i odnowie biologicznej ale w formie elektroniczne czyli np w formacie pdf Bardzo mi zalezy... nie mogę nigdzie togo znaleźć... Prosze o pomoc
trart - 2010-12-11, 02:08 Temat postu: Szczecin. Gabinet masażu (wyposażony) do wynajęcia Szczecin. Gabinet masażu (wyposażony) do wynajęcia. Atrakcyjne miejsce - centrum miasta - przy fitness klubie.
Kontakt
tel. 504 53 1020
trart@tlen.pl
massagewarsaw - 2010-12-13, 10:34 Temat postu: kurs masaz tajski Szukam masażysty do współpracy. Do podnajęcia mam gabinet na masaż, w eleganckim, kameralnym, prosperującym salonie urody. Powierzchnia ok 14m2, z dużym oknem.
Dogodna lokalizacja gdyż salon mieści się w centrum Wrocławia, okolice galerii dominikańskiej. Mimo centrum wyjątkowo zaciszne miejsce, parter.
Do dyspozycji urządzona recepcja z poczekalnią, toaleta, pomieszczenie
socjalne, telefon stacjonarny, internet, możliwość bezpłatnego wpisu na naszą stronę
internetową.
Sam gabinet jest po remoncie (odmalowany, położone panele), wymaga
wyposażenia wnętrza-do ustalenia.
Cena za miesiąc 1000 netto, bez żadnych dopłat za media itp. Wystawiam FV.
Osoby zainteresowane współpracą proszę o kontakt mailowy z
pozostawieniem numeru telefonu, gdyż sama mogę mieć problem z odbieraniem w ciągu dnia. Zależy mi a utrzymaniu wysokiego poziomu usług w salonie
bro9@wp.pl
massagewarsaw - 2010-12-25, 13:40 Temat postu: kurs masaz tajski Kupię SPA z eksluzywnymi usługami masażu Warszawa, tajski
http://www.finansuj.pl/of...ystwo--siec/171
massagewarsaw - 2011-01-04, 09:14 Temat postu: kurs masaz tajski sprzedaje rozgrzewajacy olejek do muay thai, kickboxing i podobnych sztuk walki.
oprocz poprawienia krążenia krwi, łagodzi ból i rozluznia mięśnie.
olejek kosztuje 180zl/litr, mozna kupic czesc litra - cena wlacza koszt wysylki, rowniez za zaliczeniem pocztowym.
marka Nam Man Muay zostala opracowana przez apteke Apothecary Hall dla sportowcow i jest najbardziej znana i skuteczna marka. Oprocz oferowania zabiegow z uzyciem tego olejku, mozna go odstepowac sportowcom do samomasazu
massagewarsaw - 2011-01-27, 16:40 Temat postu: kurs masaz tajski WYNAJMĘ POMIESZCZENIE POD MASAŻ,WYREMONTOWANE W CENTRUM ŁODZI CENA: 400/M-C
KONTAKT: 665 572 433
Cena: 400,00
massagewarsaw - 2011-01-30, 02:28 Temat postu: kurs masaz tajski posiadam sprzęt, który chciałbym sprzedac po atrakcyjnej cenie: stół stacjonarny do masażu Habys Studio, parawan dwuczęściowy Habys, taboret do masażu Habys oraz wieszak drewniany na podkłady Habys. Posiadam także zestaw do masażu gorącymi kamieniami(użyty zaledwie 2 razy). Sprzęt jest nowy i nie nosi żadnych śladów użytkowania. Istnieje możliwośc wystawienia przeze mnie rachunków na każdy z elementów a także posiadam dowód zakupu na wszystko. Gdyby byli Państwo zainteresowani proszę o kontakt mailowy (mogę wysłac zdjęcia sprzętu). CENY DO USTALENIA
Kraków
ordy1@op.pl
massagewarsaw - 2011-02-05, 10:51 Temat postu: kurs masaz tajski Podnajmę część lokalu lub zatrudnię masażystę (salon kosmetyczny). Salon znajduje się w Łodzi przy ul. Piotrkowskiej 109. Tel. 500407207. Mile widziane własne klientki, gwarantujemy nasze klientki.
Kontakt
Małgorzata Przybylska
90-425 Łódź
Piotrkowska 109
Tel.: 500407207
biuro@digital.pl
massagewarsaw - 2011-02-14, 20:14 Temat postu: kurs masaz tajski Proszek Tanaka - tajski peeling do twarzy z kory drzewa sandalowego
http://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/20804839 ,
http://www.reviewresearch...cle_503667.html
wlaczajac koszt wysylki za zaliczeniem pocztowym:
250g 80zl, 500g 130zl, 1kg 210zl
massagewarsaw - 2011-02-16, 03:57 Temat postu: kurs masaz tajski Łóżko z możliwością masażu karku na siedząco. Witryna, sprzęt hi-fi,
stemple ziołowe z parownikiem i wiele innych artykułów potrzebnych
do pracy. czynsz ze wszystkimi kosztami użytkowania wynoś ok.1000zł.
Cena odsprzedaży 2400 do negocjacji.
ul. Marszałkowska 111a
wiec centrum obok Park Saski logo i strona
marketingowa wchodzi w cenę.
Z powodów zdrowotnych muszę zrezygnować z pracy dla tego sprzedaję
miejsce w zakładzie.
Zdjęcia mogę przesłać na skrzynkę internetową.
massagewarsaw - 2011-02-16, 12:15 Temat postu: kurs masaz tajski Poznan - mam do wynajęcia pomieszczenie na gabinet masażu.
Obecnie jest tam wykonywany masaż stóp.
Pomieszczenie znajduje się w Studio Odchudzania na os Tysiąclecia w pawilonie handlowo-usługowym
Możliwość wynajmu od marca
Cena 450 zł za cały gabinet + opłaty max 50 zł miesięcznie
W przypadku udostępnienia gabinetu na jeden dzień w tygodniu cena wyniesie 350 zł za miesiąc ( więcej informacji telefonicznie )
Wymagania:
-własna działalność gospodarcza
-kaucja zwrotna w wysokość 1 czynszu
Kontakt tel 601-796-066 ( w godz. 10-22) lub gg 5949734
|
|
|