Masaż ogłoszenia - Klinika Masażu w Poznaniu
klinikamasazu - 2010-01-15, 00:57 Temat postu: Klinika Masażu w Poznaniu Witam wszystkich,
jako iż jestem nowym użytkownikiem tego forum, również chciałbym wszystkich przywitać (podobnie jak koleżanka po fachu kilka postów niżej) i polecić stronę do "konstruktywnej krytyki". Na imię mam Marcin, od dłuższego czasu zajmuje się pracą z ludzkim ciałem i pod koniec zeszłego roku postanowiłem także "pójść na swoje" - otwierając własną działalność.
Zachęcam wszystkich do obejrzenia strony www.KlinikaMasazu.pl i podsunięcia oczywiście paru pomysłów
Dla forumowiczów mieszkających na terenie Poznania oferuję rabat w postaci dojazdu gratis
Dziękuję z góry, pozdrawiam i zapraszam na masaż !
Marcin Szyszko
administrator - 2010-01-15, 10:15
Przejrzysta fajna strona! Jedyne co mi baruje zdjęć gabinetu. Na czym oparta jest strona, na jakim systemie? WP?
klinikamasazu - 2010-01-15, 11:59
e-Masaz.pl napisał/a: | Przejrzysta fajna strona! Jedyne co mi baruje zdjęć gabinetu. Na czym oparta jest strona, na jakim systemie? WP? |
Cześć i dzięki za pozytywne słowa.
Strona oparta jest na WP, chociaż mocno zmienionym.
Odnośnie zdjęć gabinetu, jak i "mojej postaci" - będą niebawem, jak tylko uda mi się dogadać z fotografem
Pozdrawiam !
Marcin
administrator - 2010-01-15, 14:29
klinikamasazu napisał/a: | e-Masaz.pl napisał/a: | Przejrzysta fajna strona! Jedyne co mi baruje zdjęć gabinetu. Na czym oparta jest strona, na jakim systemie? WP? |
Cześć i dzięki za pozytywne słowa.
Strona oparta jest na WP, chociaż mocno zmienionym.
Odnośnie zdjęć gabinetu, jak i "mojej postaci" - będą niebawem, jak tylko uda mi się dogadać z fotografem
|
Tak myślałem ze WP chyba teraz wszystkie strony idą na łatwiznę i wp stawiają lub inne cms. Tak czy siak jest ok. Czekamy na zdjęcia.
ps. Rozumiem ze dla forumowiczów jest uwzględniona jakaś zniżka na zabiegi zgodnie z Regulaminem.
klinikamasazu - 2010-01-15, 14:56
Witam ponownie,
informację na temat rabatu dodałem do pierwszej wiadomości. Dzięki za pomoc.
Pozdrawiam !
Marcin
administrator - 2010-01-15, 18:24
klinikamasazu napisał/a: | Witam ponownie,
informację na temat rabatu dodałem do pierwszej wiadomości. Dzięki za pomoc.
Pozdrawiam !
Marcin |
Dzięki musiałem przeoczyć.
|
|
|