Masaż informacje ogólne - Cena masazu klasycznego
denzel_86 - 2009-02-21, 22:52 Temat postu: Cena masazu klasycznego Ile powinienem brac za godzine masazu klasycznego z wizyta w domu?? I jak sie rozleklamowac , bo mi sie wydaje ze robiac sam masaz niewiele mozna zdzialac, bo mam paru stalych klientow, ktorzy sa bardzo zadowoleni a poczta pantoflowa wogole nie dziala zbyt dobrze, a ludzie ktorzy musza placic za masaz sa zniecheceni a wiadomo ze sam masaz ugli jakos takiej super nie przyniesie i nie chca wydawac 20zl na masaz a ludzie mysla ze masazysta jest cudotworca. Wiec prosze o rady dla poczatkujacego masazysty jestem po krakowskiej szkole masazu wiec jako taki wydaje mi sie ze posiadam umiejetnosci
massagewarsaw - 2009-02-22, 00:38 Temat postu: masaz warszawa [quote="denzel_86"]Ile powinienem brac za godzine masazu klasycznego z wizyta w domu?? I jak sie rozleklamowac? Wydaje mi sie, ze robiac sam masaz niewiele mozna zdzialac. Mam paru stalych klientow, ktorzy sa bardzo zadowoleni, a poczta pantoflowa wogole nie dziala. Ludzie ktorzy musza placic za masaz sa zniecheceni, a wiadomo ze sam masaz ugli jakos takiej super nie przyniesie i nie chca wydawac 20zl na masaz.
Ludzie mysla ze masazysta jest cudotworca. Wiec prosze o rady dla poczatkujacego masazysty - jestem po krakowskiej szkole masazu, wiec jako taki wydaje mi sie, ze posiadam umiejetnosci ;)[/quote]
zadzwon do masazystow z ogloszen i spytaj, ile oni licza - wylicz srednia.
powiedzmy, ze srednia w polsce 60zl/h + dojazd, ale ceny wahaja sie 30-120 w zaleznosci od regionu i doswiadczenia masazysty.
|
|
|