Hyde Park forum ogólne - Mam pytanko do szanownych kolegow forumowych
massagewarsaw - 2009-01-01, 03:37 Temat postu: Mam pytanko do szanownych kolegow forumowych mam pytanko do szanownych kolegow forumowych:
houseress
ewajot
mml
natan
agnieszka
osa87
zico
maciej_ambroziak
Rysniety
rafko
jak rowniez do wszystkich pozostalych malo czy nieaktywnych:
dlaczego tak niewiele piszesz na forum?
oczywiscie, jesli nie chcesz odpowiadac, to przynajmniej zaglosuj w ankiecie - mozna wybrac 3 odpowiedzi (wiecej niz jedna)
Adam P - 2009-01-01, 12:03
pewnie i tak nie odpiszą
mml - 2009-01-01, 22:33
Ja odpiszę A zacznę od złożenia życzeń: wszystkiego najlepszego w tym nowym roku, spełnienia wszystkich marzeń...
Dlaczego tak rzadko piszę? Czasami nie mam nic do powiedzenia na dany temat, czasem mam wiele do powiedzenia ale nie mam czasu pisać (małe dziecko- pożeracz czasu) ale dodam że zaglądam tu codziennie!
Pozdrawiam
Truskawa - 2009-01-05, 21:06
Szacuneczek:) Przynajmniej jedna osoba sie wypowiedziala. Zobaczymy, moze ktos jeszcze sie odezwie w swojej obronie...
administrator - 2009-01-05, 21:38
mml napisał/a: | Ja odpiszę A zacznę od złożenia życzeń: wszystkiego najlepszego w tym nowym roku, spełnienia wszystkich marzeń... |
Dziękujemy i nawzajem
massagewarsaw - 2009-01-06, 02:34 Temat postu: masaz warszawa [quote="Truskawa"]moze ktos jeszcze sie odezwie w swojej obronie...[/quote]
to nie jest atak, to jest ankieta - jednak niewiele ona dala, bo nikt jeszcze nie zaglosowal
administrator - 2009-01-06, 17:26
Mi akurat żadna odpowiedz nie pasuje Bo piszę
|
|
|