Hyde Park forum ogólne - Działalność gospodarcza - dotacja z urzędu pracy
vard1337 - 2016-07-19, 15:37 Temat postu: Działalność gospodarcza - dotacja z urzędu pracy Dzień dobry,
jestem technikiem masażystą z 2 letnim stażem i właśnie staram się o dotację z urzędu pracy.
Mój problem wygląda następująco :
jako PKD główne wpisałem numer 86.90.A - działalność fizjoterapeutyczna, a pani z urzędu powiedziała że bez tytułu fizjoterapeuty nie mogę wpisać tego PKD, i tutaj jest pytanie czy ja jako technik masażysta, mogę mieć działalność pod to PKD czy w grę wchodzi jedynie 96.04.Z - Działalność usługowa związana z poprawą kondycji fizycznej ? Dodam że masaże, które mam zamiar wykonywać w swoim gabinecie to masaże lecznicze.
Pozdrawiam i z góry dziękuję za wszystkie odpowiedzi.
Windi87 - 2016-07-25, 15:38
Najprawdopodobniej jest tak jak ta Pani z urzędu mówi(może są jakieś sposoby tego ominięcia ale ja nie znam). Powiedz mi do czego potrzebne jest tobie wpis nr. 86.90.A? aby dostać dotacje z urzędu pracy? Z wpisem 96.04.Z nie dostaniesz?
AkukuBernard - 2016-09-12, 08:57
Właśnie napiszcie jak u was jest z tymi środkami. Łatwo jest dostać bo mnie okroili tak, że praktycznie nie jestem wstanie realizować działalności tak jakbym chciał. Gdzie można znaleźć listę kosztów kwalifikowanych.
|
|
|