Hyde Park forum ogólne - Masażysta w Holandii
Juliet89 - 2016-06-21, 22:31 Temat postu: Masażysta w Holandii Witam,
tak jak w temacie Czy ktoś orientuje się jak wygląda praca masażysty w Holandii? Mam dyplom technika, kilkuletnie doświadczenie w zawodzie i specjalizuję się w tajskim masażu tkanek głębokich. Masaż to moja pasja i ludzie do mnie wracają Mam możliwość zamieszkania w Holandii i chciałabym kontynuować tam swój zawód... Porozumiewam się biegle w j. angielskim, a po holendersku ni w ząb. Czy ktoś tutaj jest mi w stanie powiedzieć czy bez j. holenderskiego mam szansę dostać pracę w hotelu lub salonie masażu? Jak to generalnie wygląda w tej specjalizacji?
Pozdrawiam
Kristy - 2016-11-23, 13:22
Moim zdaniem brakuje w Holandii pracy dla masażysty. Myślałaś by raczej otworzyć własny gabinet ? Masaż leczniczy, masaż odprężający etc, myślę że przyniosły by Ci porządną kasę. Zobacz, chodzi mi dokładnie o takie usługi medicaspa.pl/nasza-oferta/masaze/masaze-lecznicze/masaz-leczniczy/ . bardzo korzystna forma terapii manualnej i masażu klasycznego. Takie zabiegi bardzo odciążają kręgosłup, pozwalają rozluźnić się mięśniom. Myślę, że właśnie na takie masaże jest bardzo duże zapotrzebowanie w wyżej wymienionym kraju
massagewarsaw - 2016-11-26, 03:11
Kristy napisał/a: | Moim zdaniem brakuje w Holandii pracy dla masażysty. Myślałaś by raczej otworzyć własny gabinet ? Masaż leczniczy, masaż odprężający etc, myślę że przyniosły by Ci porządną kasę. Zobacz, chodzi mi dokładnie o takie usługi http://medicaspa.pl/nasza...asaz-leczniczy/ . bardzo korzystna forma terapii manualnej i masażu klasycznego. Takie zabiegi bardzo odciążają kręgosłup, pozwalają rozluźnić się mięśniom. Myślę, że właśnie na takie masaże jest bardzo duże zapotrzebowanie w wyżej wymienionym kraju |
spam
|
|
|