Masaż ogłoszenia - Praktyka (staż) dla masażysty w wydawnictwie anglojęzycznym
karol - 2016-03-08, 23:32 Temat postu: Praktyka (staż) dla masażysty w wydawnictwie anglojęzycznym Istniejące od prawie 20 lat prestiżowe anglojęzyczne wydawnictwo w Warszawie przyjmie na staż / praktykę zawodową masażystę lub osobę kształcącą się w tym kierunku i zdobywającą doświadczenie.
Docelowo planujemy wprowadzenie stałej usługi masażu dla naszych pracowników. Jak łatwo można się domyślić, chodzi przede wszystkim o masaż pleców oraz ewentualnie terapię manualną kręgosłupa (najczęstsze dolegliwości zawodowe osób pracujących przed komputerami). Na chwilę obecną chcemy sprawdzić jak można zorganizować coś takiego w praktyce.
Po zakończeniu stażu, wystawimy oficjalne potwierdzenie faktu jego odbycia oraz stosowne referencje. Jednocześnie stażysta będzie pierwszą osobę, której zaproponujemy pracę, jeśli wprowadzimy wspomnianą usługę. Dajemy więc możliwość zarówno zdobycia doświadczenia w realnym środowisku biurowym, poćwiczenia masażu na modelu, jak i uzyskania perspektywicznych kontaktów.
Od stażysty oczekujemy wizyt u nas w firmie 2-3 razy w tygodniu (każda wizyta trwałaby około 60 minut), w godzinach wieczornych (do ustalenia).
Osoby zainteresowane prosimy o zgłoszenia przez forum.
Zapraszamy
massagewarsaw - 2016-03-09, 09:20
nie ma to jak obrotny kadrowy, behapowiec, szefunio.
osobiscie trzymal bym sie z daleka od "sprawdzajacych w praktyce", bo to falszywie brzmii lub swiadczy o braku wyobrazni i zdolnosci organizacyjnych
karol - 2016-03-09, 12:36
Cóż, polska zawiść jak zwykle daje o sobie znać.
Moim zdaniem oferta jest naprawdę atrakcyjna dla ludzi chcących zdobyć doświadczenie, nawiązać kontakty a zarazem odbyć udokumentowany staż. Każdy niech sam oceni.
massagewarsaw - 2016-03-09, 13:08
karol napisał/a: | Cóż, polska zawiść jak zwykle daje o sobie znać.
Moim zdaniem oferta jest naprawdę atrakcyjna dla ludzi chcących zdobyć doświadczenie, nawiązać kontakty a zarazem odbyć udokumentowany staż. Każdy niech sam oceni. |
wypraszam sobie, nie jestem nacjonalista, nie mam narodowosci.
ja to nazywam klasowo - wyzysk pracy
Czapike - 2016-04-04, 19:55
karol, Twoja oferta nadal aktualna.?
|
|
|