Masaż ogłoszenia - Technik Masażysta pracujący w Wielkiej Brytanii, UK
adria - 2014-09-14, 13:52 Temat postu: Technik Masażysta pracujący w Wielkiej Brytanii, UK Witam , ponieważ nie znalazłam tematu o masażystach pracujących w Wielkiej Bryt. postanowiłam że sama rozpocznę dyskusje . Czy ktoś tutaj z obecnych pracuje w Anglii w swoim zawodzie ? jak wygląda tam praca? jako że w Anglii jest bardzo dużo polaków jest tam także wiele masażystów ? , istnieją polskie salony masażu dla Polaków ? no i jaki to ma odzew tam , czy Polacy chętnie korzystają z usług innych Polaków masażystów ? jak to wszystko wygląda z perspektywy masażystów/masażystek ? . Gdzieś w internecie znalazłam opinie jednej z masażystek że trudno jest znaleźć prace jako masażystka nie kojarzącą się z "panią do towarzystwa" co oczywiście jest przygnębiające. Wszelkie informacje mile widziane Welkiej Brytanii
massagewarsaw - 2014-09-27, 22:50 Temat postu: Re: Technik Masażysta w UK ;-) nie powinnas polegac na polskich pacjentach, bo stanowia oni tylko ulamek populacji. Wiec konieczny dobry jezyk, np doszlifowany w czasie lokalnych kursow.
sytuacja masazystek w uk jest taka sama, jak w pl
|
|
|