Sprzęt oraz akcesoria do masażu - Masażer - proszę o pomoc
nowa - 2008-06-19, 12:46 Temat postu: Masażer - proszę o pomoc Witam,
Jestem nowa na tym forum i bardzo proszę o pomoc.... czy taki masażer
będzie pomocny w walce z cellulitem? czy może polecicie coś innego do samodzielnej, domowej walki z tym świństwem.
Z góry dziękuje za pomoc
Nowa
massagewarsaw - 2008-06-19, 14:59 Temat postu: masaz warszawa mam dokladnie takie samo cacko, tylko za ulamek twojej ceny, bo kupione uzywane (jak nowe, po wlascicielu, ktoremu sie znudzilo po paru dniach) - stoi w kacie pokoju, nawet nadal wlaczone do sieci. Teoretycznie masazer mial byc uzywany w czasie ogladania telewizji (przyjemne z pozytecznym), ale jakos zabraklo przekonania o skutecznosci i zabraklo wytrwalosci.
szczotkowanie pod prysznicem szybkimi, polkolistymi ruchami (oprocz dzialania jak maszer) ma wplyw na przesuw chlonki i eksfoliuje. Gorace/lodowate prysznice/bicze rowniez
administrator - 2008-06-19, 22:26
Żadne urządzenie nie zastąpi reki masażysty
nowa - 2008-06-20, 06:55
witam,
no to mi pomogliście , chociaż wytwałości mi nie brakuje tylko się zastanawiam czy takie cuś daje efekty przy regularnym używaniu. Póki co to mąż mnie masuje takimi rolkami z wypustkami codziennie przez godzinę w trakcie trwania meczu ,ale boję się że jak się skonczy euro to zapał mu tez minie
pozdrawiam,
nowa
administrator - 2008-06-20, 12:44
Może drenaż limfatyczny albo masaż gumowymi chińskimi bankami do masażu. Słyszałem ze kobiety sobie chwalą taki zabieg przeciw antycelulitowy
nowa - 2008-06-20, 13:50
No ale drenażu to mi mąż nie zrobi....a co myślisz o takim masażerze, jakby go regularnie stosować to krzywdy nie zrobi, tylko czy pomoże?
pozdrawiam
massagewarsaw - 2012-06-01, 18:59 Temat postu: kurs masaz tajski pomoze, ale masazerem recznym prze meza lepiej.
zbliza sie euro, olimpiada i olimpiada niepelnosprawnych, wiec bedziesz miec darmowe zabiegi przez 3 miesiace.
a potem, to moze mezowi wjedzie juz w nawyk
|
|
|