Masaż szkoły, kursy, szkolenia - Jak zorganizować własny kurs masażu?
zulka86 - 2012-03-16, 11:55 Temat postu: Jak zorganizować własny kurs masażu? Witam serdecznie, zastanawiam się nad możliwością organizowania kursu masażu, Chciałabym sie dowiedzieć jakie są wymagania, kto może prowadzić kurs , i uprawnienia do prowadzenia są mi potrzebne lub osobie z zewnątrz, dodadtkoo czy sa potrzebne pozwolenia itp.
Prosze o pomoc
adamm - 2013-01-22, 18:00
Dobre pytanie, odświeżam.
Czy wykształcenie kierunkowe, wyższe czy nie ?
A wykształcenie pedagogiczne, wystarczy szybki kurs?
Proszę o odpowiedź doświadczony
adamm - 2013-01-26, 15:14
massagewarsaw wielkie dzięki za odpowiedź, Ty to jesteś !
massagewarsaw - 2013-01-26, 16:48 Temat postu: kursy masazu tajskiego
adamm napisał/a: | massagewarsaw wielkie dzięki za odpowiedź, Ty to jesteś ! |
nie rozumie.
czyzbys znowu, po raz dziesiaty, napisal w zupelnie przypadkowym watku?
forum to nie jest wlasna tablica na facebooku, tu trzeba sie troche wiecej zastanowic
adamm - 2013-01-26, 17:45
nie rozumie ?
Przeczytaj jeszcze raz, organizujesz własne kursy tajskiego tak więc, jakie warunki trzeba spelniać aby legalnie organizować kursy masażu
administrator - 2013-01-26, 18:51
Już tez się zastanawiałem czy jakieś posty nie znikają adam dobre podejście hehe
massagewarsaw - 2013-01-27, 14:33 Temat postu: kurs masaz tajski posty nie znikaja, tylko adam sam do siebie gada, czasami czyste glupoty.
na forum byly juz watki o organizacji kursow, z wieloma wypowiedziami, mozna szukac.
adam, jesli w prawie kazdej swojej wypowiedzi zadajesz pytania, to moze swiadczyc to o tym, ze od organizacji kursow jeszcze ci daleko. Dopiero sam skonczyles szkole i planujesz uczyc sie na dodatkowych kursach.
adamm - 2013-01-27, 15:47
ale z ciebie wredna baba
Dobrze to mogłabyś napisać co nie co, jakie warunki trzeba spelniać co do organizacji własnych kursow ?
Pozdrawiam
administrator - 2013-01-27, 16:12
adamm napisał/a: | ale z ciebie wredna baba
Dobrze to mogłabyś napisać co nie co, jakie warunki trzeba spelniać co do organizacji własnych kursow ?
Pozdrawiam |
fakt faktem szukał pan adam na forum bo ja pamiętam ze było faktycznie nie jeden tamat i opisane było wsio
|
|
|