Hyde Park forum ogólne - Jakie kursy do pracy w odnowie biologicznej
Madzia - 2008-04-21, 19:08 Temat postu: Jakie kursy do pracy w odnowie biologicznej hej, witam wszystkich.mam takie pytanie czy mozecie mi powiedziec jakie kursy musze skonczyc jeszcze zeby zaczac szukac pracy w jakiejs odnowie biologicznej? na razie mam kurs masażu klasycznego, bede robic jeszcze kurs masazu leczniczego, ponadto mam dyplom refleksologa. czy to malo czy cos jeszcze powinnam skonczyc?
administrator - 2008-04-21, 19:34
Kurs masażu kamieniami chyba podstawa.
massagewarsaw - 2008-04-21, 19:42 Temat postu: masaz warszawa to wszystko zalezy od pracodawcy - generalnie, im wiecej, lepsze i dluzsze kursy tym twoje szanse wieksze.
jesli piszesz o 'kursie masazu leczniczego' to prawdopodobnie szkola wprowadza cie w blad (patrz ostatni post
http://www.forum.e-masaz....?t=153&start=15 )
masaz leczniczy to 2 letnie (2300h) studium dajace ci technika - jakkolwiek, w odnowie biologicznej nie jest on tak bardzo potrzebny, jak roznorodnosc technik
massagewarsaw - 2008-04-21, 19:45 Temat postu: masaz warszawa [quote="Karol"]Kurs masażu kamieniami chyba podstawa. :wink:[/quote]
wszak jest napisane 'na skale bazaltowej zbuduj swoj dom'
Madzia - 2008-04-21, 19:49
a gdzie najlepiej zrobic kurs kamieniami bazaltowymi? przyznam ze myslalam o tym ale nie wiem gdzie w Warszawie moze byc takie miejsce zeby sie tego nauczyc
administrator - 2008-04-21, 19:52
www.animusz.pl
massagewarsaw - 2008-04-21, 19:54 Temat postu: masaz warszawa wiele szkol prowadzi jego kursy - wez tylko pod uwage, ze taki kurs to kilka godzin nauki, wiec nie da sie porownac z kursami refleksologii i jej terapeutycznymi wartosciami.
jedna z najwiekszych szkol masazu w polsce robi kamienie w 2-3h
(patrz ostatni post http://www.forum.e-masaz....p?t=56&start=15 )
Madzia - 2008-04-21, 20:09
dziekuje za informacje.Postaram sie zrobic sobie ten kurs kamieniami.Jezeli jeszcze jakis pomysl przyjdzie Wam jesli chodzi o kursy to czekam na info
massagewarsaw - 2009-04-20, 14:12 Temat postu: masaz warszawa [quote="Madzia"]Jezeli jeszcze jakis pomysl przyjdzie Wam jesli chodzi o kursy to czekam na info :)[/quote]
pomysly kursow sa zalezne od twojej wyobrazni. Jest ich setki, wiec masz w czym wybierac.
|
|
|