Gabinety Spa Opinie - Klub Łaźnia. Puławska 119, Warszawa
justy-na34 - 2011-12-23, 14:21 Temat postu: Klub Łaźnia. Puławska 119, Warszawa Chociaż nazwa może być trochę myląca, warto odwiedzić to miejsce dla jego bardzo szerokiej oferty. Ja korzystałam z saun, łaźni, groty inhalacyjnej, ale możliwości jest wiele, także masaże, zabiegi pielęgnacyjne (wypróbowałam tych na dłonie - był to mój pierwszy taki zabieg, więc ciężko mi porównać, ale wiem na pewno, że nigdy nie miałam tak miękkich dłoni:)) i masaże.
Dodatkowy atut to przyjemna, intymna atmosfera i sala relaksacyjna, w której można wypić herbatę czy sok i na spokojnie wyciszyć ciało przez wyjściem z powrotem na tłoczną ulicę.
POLECAM.
A może ktoś z Was tam był? Jak pisałam, to było moje pierwsze doświadczenie z takim miejscem. Możecie je porównać do innych? Czy tyle przestrzeni i zabiegów do wyboru to standard? Jestem bardzo ciekawa!
massagewarsaw - 2011-12-26, 16:37 Temat postu: kurs masaz tajski justyna, tego samego dnia, co tutaj, zarejestrowalas sie na innych forach, reklamujac laznie.
wpisalas tam nawet, ze do konca roku na kolejne masaze jest 30% znizki.
samoreklama nie poplaca, jesli zostanie odkryta. Ma wtedy odwrotny skutek - odstrecza od uslugi
Anonymous - 2012-04-07, 18:05
Fajne miejsce, można super wypocząć. Tu na miejscu nie wyjeżdźając z W-wy. Czysto, generalnie obsługa ok. Skorzystaliśmy z romantycznego masażu dla dwojga. Polecam.
Napewno jeszcze się tu wybierzemy.
administrator - 2012-04-08, 10:11
Mówisz ze fajne i na tym się skończy. Wypadało by się przywitać na forum z innymi użytkownikami. kto ci ma zaufać ze to miejsce jest ok jak tylko jeden post napisałeś?
massagewarsaw - 2012-04-08, 10:23 Temat postu: kurs masaz tajski tak samo, jak justyna, piotr ma troche wolnego czasu w czasie swiat i robi reklame dla firmy.
A moze piotr to justyna, albo odwrotnie?
administrator - 2012-04-08, 10:27 Temat postu: Re: kurs masaz tajski
massagewarsaw napisał/a: | tak samo, jak justyna, piotr ma troche wolnego czasu w czasie swiat i robi reklame dla firmy.
A moze piotr to justyna, albo odwrotnie? |
Pewnie tak jest haha reklama spalona
Arek1 - 2012-07-02, 15:20
Widzę ,że tępicie reklamę.A ja myślę,że w ten sposób odstraszacie też tych , którzy chcą napisać szczerą opinię.
Ja w Łaźni byłem trzy razy.Zawsze byłem bardzo zadowolony z masażu.Masażystka Ola jest rewelacyjna.Masaż relaksacyjny,na bardzo wysokim poziomie.W tym masaż głowy, co bardzo lubię...
Niestety pomimo mojej dobrej opinii nie chodzę tam więcej.Pierwszy powód to cena.Drugi regulamin - brak możliwości posiadania przy sobie jakichkolwiek przedmiotów.
Zdarzyło mi się kiedyś stracić telefon w fitness clubie (nie w Łaźni...) więc jestem ostrożny.Nie ufam zamkom w szafkach
A cena to masakra.Płaciłem 192 zł za 90 minutowy masaż plus wypożyczenie ręcznika.Na rynku jest zatrzęsienie ofert z masażem wysokiej jakości.Pomimo tego ,że w Łaźni jest fajnie - niestety omijam to miejsce.
massagewarsaw - 2012-07-03, 09:59 Temat postu: kurs masaz tajski reklamowac sie mozna, ale w odpowiednim podforum. Tu sa opinie o gabinetach. Samoreklama/kryptoreklama wprowadza w blad czytelnikow, jest nieuczciwa forma reklamy i jako taka nie jest nigdzie tolerowana.
w lazni masazystow jest kilkunastu i jest duza rotacja.
komorke i wartosciowe przedmioty mozna probowac deponowac w recepcji, podajac stosowny powod.
cena wygorowana, oplata za recznik, to przesada, ale wiedza, co robia. Klient glosuje nogami.
sam wole kameralne gabinety, bez zbytecznych, rygorystycznych regul.
|
|
|