Masaż informacje ogólne - Yantra mata lub khushi mata.
dziku_SKA - 2011-10-29, 19:55 Temat postu: Yantra mata lub khushi mata. Ostatnio miałam klienta, który korzysta z yantra maty i twierdzi, że mu bardzo pomaga. Przyznam, że pierwszy raz spotkałam się z tą nazwą. Poszperałam w necie i co nieco znalazłam. Podobna do yantra maty jest też khushi mata.
Ktoś z was korzystał, żeby podzielić się odczuciami?
massagewarsaw - 2011-10-29, 20:56 Temat postu: kurs masaz tajski nie korzystalem, ale to raczej efekt placebo, niz cos wiecej.
zdecydowanie mniej, niz twierdzi sprzedawca tych mat w reklamie:
"Mata KHUSHI ma pozytywne działanie w przypadku następujących objawów:
Stres
Bóle mięśni
Bóle stawów
Bóle pleców
Ból w karku
Ból głowy
Wypalenie
Fibromyalgia
Wysokie ciśnienie krwi
Depresja
Problemy ze snem
Napięcia
Lumbago
Rwa kulszowa
Migrena
Brak energii
Bóle mięśni po treningu"
massagewarsaw - 2011-11-21, 10:49 Temat postu: kurs masaz tajski ze to czysta reklama, a nie dyskusja, to zostawiam ja przez 2 tygodnie, po czym automatycznie zniknie.
nie ustosunkowlas sie do wylbrzymionych zalet tej maty, ktore zostaly wymienione w reklamie. Zapewne wspomniany w pierwszej wypowiedzi klient mial, co najwyzej, jedna z tych kondycji, wiec trudno brac jego wypowiedz za dobra monete w przypadku powazniejszych schorzen
Ania_2011 - 2011-11-21, 14:00
My zwracamy szczególną uwagę na właściwości relaksacyjne Yantra Mat.
Proszę zauważyć, że nie wymieniamy na naszej stronie tysięcy korzyści, nie robimy z tego produktu remedium na wszystko. Jeżeli ktoś ma problemy ze snem, odprężeniem czy spiętymi mięśniami jak najbardziej takim osobom polecam Yantra Mat.
Polecam pooglądać pliki wideo o naszej macie, tu jeden z nich:
http://lifes2good.smugmug...8206_wQmMR-A-LB
Więcej na youtube.com
katarzyna olejn - 2015-08-27, 09:29 Temat postu: Re: Yantra mata lub khushi mata.
dziku_SKA napisał/a: | Ostatnio miałam klienta, który korzysta z yantra maty i twierdzi, że mu bardzo pomaga. Przyznam, że pierwszy raz spotkałam się z tą nazwą. Poszperałam w necie i co nieco znalazłam. Podobna do yantra maty jest też khushi mata.
Ktoś z was korzystał, żeby podzielić się odczuciami? |
ja korzystam z maty Yantra mat od roku i jestem bardzo zadowlona.wystarczy pol godziny polezec na macie i jestem zrelaksowana i miesnie rozluznione !!!POLECAM
|
|
|