To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Forum.e-Masaz.pl
Internetowe forum o masażach, fizjoterapii, odnowie biologicznej i spa. Forum masażu. Forum masaże. Forum masaż. Forum spa. Forum masaze. Forum rehabilitacja. Forum fizjoterapia. Forum masażystów. Forum masażysty. Fizjoterapia forum, Rehabilitacja forum

Konkursy, nagrody, losowania związane z masażem - Wiosenny Konkurs z Masażem 2008

administrator - 2008-03-20, 14:01
Temat postu: Wiosenny Konkurs z Masażem 2008
Wiosenny konkurs z masażem zakończony.

Wisenny konkurs z masażem zakończony. Dziękujemy za nadesłane przez państwa odpowiedzi

Gratulujemy Zwycięzcom!

Nagrodzone osoby:

1. Anna Pilśniak, Oława
2. Piotr Półtorak, Białystok
3. Alicja Pabian, Szczecinek

Konkurs zakończony 31 maja 2008

Spośród zgłoszeń, które otrzymamy rozlosujemy 3 zestawy nagród.

1. Zestaw nagród:
a) Kosmetyki ufundowane przez firmę Ziaja.
b) Ksiązke "Dynamiczny Masaż Antycellulit - masaż w terapii cellulit i modelowaniu sylwetki" autor: Piotr Szczotka ufundowaną przez wydawnictwo Bodywork.
d) Wpis do bazy masażystów oraz spisu gabinetów masażu ufundowany przez serwis e-masaz.pl oraz przekierowanie poczty
e-mail na imie.nazwisko@e-masaz.pl

2. Zestaw nagród:
a) Kosmetyki ufundowane przez firmę Ziaja.
b) Książkę ''Masaż Leczniczy" autor: Grzegorz Lewandowski ufundowaną przez wydawnictwo Annal.
b) Wpis do bazy masażystów oraz spisu gabinetów masażu ufundowany przez serwis e-masaz.pl oraz przekierowanie poczty

3. Zestaw nagród:
a) Kosmetyki ufundowane przez firmę ziaja.com
b) Książkę ''Masaż kobiety w ciąży i niemowlęcia" autor: Grzegorz Lewandowski ufundowaną przez wydawnictwo Annal.
c) Wpis do bazy masażystów oraz spisu gabinetów masażu ufundowany przez serwis e-masaz.pl oraz przekierowanie poczty

Każde zgłoszenie powinno posiadać dane: imię i nazwisko oraz adres uczestnika.

Informacje dodatkowe:

1. Organizatorami i fundatorami nagród są firm Ziaja, serwis e-masaz.pl, wydawnictwo Annal i Bodywork..
2. Nagrody zostaną przesłane na adres zwycięzcy, na koszt Organizatorów.
3. Organizatorzy dopuszczają możliwość publikacji danych (Imię, Nazwisko) zwycięzcy na łamach swoich serwisów internetowych.
4. Członkowie i organizatorzy nie mogą brać udziału w konkursie.

Dodatkowe informacje o konkursie można uzyskać pisząc na adres: konkurs@e-masaz.pl oraz http://e-masaz.pl/page.php?id=konkursy

Życzymy udanego konkursu.
Serwis e-masaz.pl

administrator - 2008-03-26, 22:00

Odpowiedzi na pewno można znaleźć na stronach fundatorów nagród:

www.ziaja.com.pl
www.bodywork.com.pl
i inni...
Do dzieła :)

Już więcej podpowiadać nie będę :P :oops:

michal - 2008-03-27, 21:12

co jest do wygrania?
administrator - 2008-03-28, 09:55

michal napisał/a:
co jest do wygrania?

Drogi kolego przecież pisze wyżej w poście :D No a jeśli potrzebujesz obrazków to wejdź tutaj: http://e-masaz.pl/konkursy.html :)

W dalszym ciągu czekamy na odpowiedzi od was :)

administrator - 2008-05-31, 08:31

Wisenny konkurs z masażem zakończony. Dziękujemy za nadesłane przez państwa odpowiedzi

Nagrodzone osoby:

1. Anna Pilśniak, Oława
2. Piotr Półtorak, Białystok
3. Alicja Pabian, Szczecinek

Gratulujemy Zwycięzcom! :wink:

anna.p. - 2008-06-16, 08:37

Hej, wszystkim biorącym udział w konkursach . :smile:
Niesamowite uczucie kiedy to Twoje imie i nazwisko znajduje się na liście zwycięzców .Warto brać udział Wierzcie w to ,że wygracie .
Otrzymałam między innymi książkę ,którą chciałam mieć.I mam.Dzielę sie więc z wami moim szczęściem i życze powodzenia a Redakcję i sponsorów pozdrawiam serdecznie.
:smile: Ania Pilśniak

massagewarsaw - 2008-06-16, 09:35
Temat postu: masaz warszawa
a gdzie targi kosmetyczne w krakowie, ktore tez wygralas?

http://forum.e-masaz.pl/viewtopic.php?t=238

anna.p. - 2008-06-16, 10:13

witaj ,jasne konkursy dotyczą całokształtu .
Miło mi ,że jesteś pilnym obserwatorem
A czy i ty byłeś na targach w Krakowie?
Pozdrawiam serdecznie ,Ania

massagewarsaw - 2008-06-16, 10:18
niestety ja nie wygralem, a nie stac mnie na wejsciowke.

mam tylko nadzieje, ze jednego dnia znajde sie tam jako prowadzacy kursy

anna.p. - 2008-06-16, 11:16

Hej,nie żartuj ,że ciebie nie stać ,
spotykam cie tam gdzie i ja się pojawiam,wiec sporo buszujesz po internecie.Może nawiązemy współpracę ?
Ania

massagewarsaw - 2008-06-16, 12:07
startujesz w konkursach, bo chcesz zaoszczedzic na wydatku (ksiazka, wejsciowka) - i wygrywasz. Poniewaz nie mam szczescia to nawet nie podchodze do nich, a bez ksiazek i wejsciowek sie obchodze, bo mam bezplatny internet, do dowiedzenia sie co w trawie piszczy.

czy proponujesz, ze bedziesz przy okazji swoich nagrod, rowniez zdobywac je dla mnie?

zapewniam, ze nie laze za toba po internecie, chociaz sie nad tym zastanowie w przyszlosci - tam gdzie jest szczesciara, tam moze jest i moje miejsce. Moze cos z tego uroku splynie i na mnie

administrator - 2008-06-16, 13:37
Temat postu: Re: masaz warszawa
massagewarsaw napisał/a:
startujesz w konkursach, bo chcesz zaoszczedzic na wydatku (ksiazka, wejsciowka) - i wygrywasz. Poniewaz nie mam szczescia to nawet nie podchodze do nich, a bez ksiazek i wejsciowek sie obchodze, bo mam bezplatny internet, do dowiedzenia sie co w trawie piszczy.

czy proponujesz, ze bedziesz przy okazji swoich nagrod, rowniez zdobywac je dla mnie?

zapewniam, ze nie laze za toba po internecie, chociaz sie nad tym zastanowie w przyszlosci - tam gdzie jest szczesciara, tam moze jest i moje miejsce. Moze cos z tego uroku splynie i na mnie

Wystarczy po prostu wysyłać odpowiedzi na dane konkursy. W niektórych kolejność jest przypadkowa w nie których liczy się kto pierwszy ten lepszy i tak o to takim sposobem pani Anna wygrywa :)

Cieszę się że konkursy Wam się podobają a już za kilka dni rusza kolejny letni konkurs :wink:

Pozdrawiam :wink: