Konkursy, nagrody, losowania związane z masażem - Wiosenny Konkurs z Masażem 2008
administrator - 2008-03-20, 14:01 Temat postu: Wiosenny Konkurs z Masażem 2008 Wiosenny konkurs z masażem zakończony.
Wisenny konkurs z masażem zakończony. Dziękujemy za nadesłane przez państwa odpowiedzi
Gratulujemy Zwycięzcom!
Nagrodzone osoby:
1. Anna Pilśniak, Oława
2. Piotr Półtorak, Białystok
3. Alicja Pabian, Szczecinek
Konkurs zakończony 31 maja 2008
Spośród zgłoszeń, które otrzymamy rozlosujemy 3 zestawy nagród.
1. Zestaw nagród:
a) Kosmetyki ufundowane przez firmę Ziaja.
b) Ksiązke "Dynamiczny Masaż Antycellulit - masaż w terapii cellulit i modelowaniu sylwetki" autor: Piotr Szczotka ufundowaną przez wydawnictwo Bodywork.
d) Wpis do bazy masażystów oraz spisu gabinetów masażu ufundowany przez serwis e-masaz.pl oraz przekierowanie poczty
e-mail na imie.nazwisko@e-masaz.pl
2. Zestaw nagród:
a) Kosmetyki ufundowane przez firmę Ziaja.
b) Książkę ''Masaż Leczniczy" autor: Grzegorz Lewandowski ufundowaną przez wydawnictwo Annal.
b) Wpis do bazy masażystów oraz spisu gabinetów masażu ufundowany przez serwis e-masaz.pl oraz przekierowanie poczty
3. Zestaw nagród:
a) Kosmetyki ufundowane przez firmę ziaja.com
b) Książkę ''Masaż kobiety w ciąży i niemowlęcia" autor: Grzegorz Lewandowski ufundowaną przez wydawnictwo Annal.
c) Wpis do bazy masażystów oraz spisu gabinetów masażu ufundowany przez serwis e-masaz.pl oraz przekierowanie poczty
Każde zgłoszenie powinno posiadać dane: imię i nazwisko oraz adres uczestnika.
Informacje dodatkowe:
1. Organizatorami i fundatorami nagród są firm Ziaja, serwis e-masaz.pl, wydawnictwo Annal i Bodywork..
2. Nagrody zostaną przesłane na adres zwycięzcy, na koszt Organizatorów.
3. Organizatorzy dopuszczają możliwość publikacji danych (Imię, Nazwisko) zwycięzcy na łamach swoich serwisów internetowych.
4. Członkowie i organizatorzy nie mogą brać udziału w konkursie.
Dodatkowe informacje o konkursie można uzyskać pisząc na adres: konkurs@e-masaz.pl oraz http://e-masaz.pl/page.php?id=konkursy
Życzymy udanego konkursu.
Serwis e-masaz.pl
administrator - 2008-03-26, 22:00
Odpowiedzi na pewno można znaleźć na stronach fundatorów nagród:
www.ziaja.com.pl
www.bodywork.com.pl
i inni...
Do dzieła
Już więcej podpowiadać nie będę
michal - 2008-03-27, 21:12
co jest do wygrania?
administrator - 2008-03-28, 09:55
michal napisał/a: | co jest do wygrania? |
Drogi kolego przecież pisze wyżej w poście No a jeśli potrzebujesz obrazków to wejdź tutaj: http://e-masaz.pl/konkursy.html
W dalszym ciągu czekamy na odpowiedzi od was
administrator - 2008-05-31, 08:31
Wisenny konkurs z masażem zakończony. Dziękujemy za nadesłane przez państwa odpowiedzi
Nagrodzone osoby:
1. Anna Pilśniak, Oława
2. Piotr Półtorak, Białystok
3. Alicja Pabian, Szczecinek
Gratulujemy Zwycięzcom!
anna.p. - 2008-06-16, 08:37
Hej, wszystkim biorącym udział w konkursach .
Niesamowite uczucie kiedy to Twoje imie i nazwisko znajduje się na liście zwycięzców .Warto brać udział Wierzcie w to ,że wygracie .
Otrzymałam między innymi książkę ,którą chciałam mieć.I mam.Dzielę sie więc z wami moim szczęściem i życze powodzenia a Redakcję i sponsorów pozdrawiam serdecznie.
Ania Pilśniak
massagewarsaw - 2008-06-16, 09:35 Temat postu: masaz warszawa a gdzie targi kosmetyczne w krakowie, ktore tez wygralas?
http://forum.e-masaz.pl/viewtopic.php?t=238
anna.p. - 2008-06-16, 10:13
witaj ,jasne konkursy dotyczą całokształtu .
Miło mi ,że jesteś pilnym obserwatorem
A czy i ty byłeś na targach w Krakowie?
Pozdrawiam serdecznie ,Ania
massagewarsaw - 2008-06-16, 10:18 Temat postu: masaz warszawa niestety ja nie wygralem, a nie stac mnie na wejsciowke.
mam tylko nadzieje, ze jednego dnia znajde sie tam jako prowadzacy kursy
anna.p. - 2008-06-16, 11:16
Hej,nie żartuj ,że ciebie nie stać ,
spotykam cie tam gdzie i ja się pojawiam,wiec sporo buszujesz po internecie.Może nawiązemy współpracę ?
Ania
massagewarsaw - 2008-06-16, 12:07 Temat postu: masaz warszawa startujesz w konkursach, bo chcesz zaoszczedzic na wydatku (ksiazka, wejsciowka) - i wygrywasz. Poniewaz nie mam szczescia to nawet nie podchodze do nich, a bez ksiazek i wejsciowek sie obchodze, bo mam bezplatny internet, do dowiedzenia sie co w trawie piszczy.
czy proponujesz, ze bedziesz przy okazji swoich nagrod, rowniez zdobywac je dla mnie?
zapewniam, ze nie laze za toba po internecie, chociaz sie nad tym zastanowie w przyszlosci - tam gdzie jest szczesciara, tam moze jest i moje miejsce. Moze cos z tego uroku splynie i na mnie
administrator - 2008-06-16, 13:37 Temat postu: Re: masaz warszawa
massagewarsaw napisał/a: | startujesz w konkursach, bo chcesz zaoszczedzic na wydatku (ksiazka, wejsciowka) - i wygrywasz. Poniewaz nie mam szczescia to nawet nie podchodze do nich, a bez ksiazek i wejsciowek sie obchodze, bo mam bezplatny internet, do dowiedzenia sie co w trawie piszczy.
czy proponujesz, ze bedziesz przy okazji swoich nagrod, rowniez zdobywac je dla mnie?
zapewniam, ze nie laze za toba po internecie, chociaz sie nad tym zastanowie w przyszlosci - tam gdzie jest szczesciara, tam moze jest i moje miejsce. Moze cos z tego uroku splynie i na mnie |
Wystarczy po prostu wysyłać odpowiedzi na dane konkursy. W niektórych kolejność jest przypadkowa w nie których liczy się kto pierwszy ten lepszy i tak o to takim sposobem pani Anna wygrywa
Cieszę się że konkursy Wam się podobają a już za kilka dni rusza kolejny letni konkurs
Pozdrawiam
|
|
|