Masaż szkoły, kursy, szkolenia - I Ogólnopolskie Forum Masażu Kosmetycznego
Marcin Baran - 2008-03-17, 15:42 Temat postu: I Ogólnopolskie Forum Masażu Kosmetycznego I Ogólnopolskie Forum Masażu Kosmetycznego
www.clarena.pl
Patronat Honorowy – Polskie Stowarzyszenie Masażystów
www.masazysci.org
Clarena zapowiada ważne wydarzenie dla osób związanych z branżą kosmetyczną i usługami SPA - I Ogólnopolskie Forum Masażu Kosmetycznego
11 maja po raz pierwszy zostanie zorganizowane Ogólnopolskie Forum Masażu Kosmetycznego. Do udziału zaprasza zarówno kosmetyczki jak i fizykoterapeutów, masażystów oraz specjalistów w zakresie odnowy biologicznej. Forum będzie obejmowało pokazy masażu ciała i twarzy. W spotkaniu mogą wziąć udział osoby chcące zaprezentować swoje umiejętności, a także wolni słuchacze zainteresowani nowymi technikami. Jest to świetna okazja do wymiany doświadczeń i jednoczesnego poszerzenia swoich kwalifikacji. Dla uczestniczek przewidziane są dyplomy oraz upominki w postaci kosmetyków Clarena. Dodatkowo najciekawsze techniki zostaną nagrodzone przez firmę. Udział należy zgłosić do końca kwietnia. Szczegóły, regulamin oraz formularz zgłoszeniowy można znaleźć na stronie www.clarena.pl Udział w pokazach masażu wezmą członkowie Polskiego Stowarzyszenia Masażystów. Zapraszamy. Zapraszamy.
http://www.clarena.pl/cms/?id=687
massagewarsaw - 2008-06-02, 21:43 Temat postu: masaz warszawa odbylo sie czy sie tez nie odbylo?
za rok w tym samym dniu i miejscu?
administrator - 2008-06-03, 16:09 Temat postu: Re: masaz warszawa
massagewarsaw napisał/a: | odbylo sie czy sie tez nie odbylo?
za rok w tym samym dniu i miejscu? |
Termin minoł 11 maja więc zamykam temat
massagewarsaw - 2008-06-08, 22:18 Temat postu: masaz warszawa strona stowarzyszenia, milczy jak zakleta, nie aktualizowana od 2 miesiecy.
clarena napisala troche, niewiele, i wstawila pare fotek:
"Spotkanie rozpoczął wstępny wykład poprowadzony przez dr Agnieszkę Pisulę. Duże zainteresowanie wzbudził pierwszy pokaz – masaż firmowy Clarena Infinity – kombinacja najlepszych terapii orientalnych, wyjątkowy rytuał charakteryzujący się naturalnością płynnie przenikających się ruchów. Wrażenie wywarł również głęboko relaksujący hawajski masaż Lomi Lomi Nui na cztery ręce zaprezentowany przez przedstawicielki z Polskiego Stowarzyszenia Masażystów, Renatę Siepietowską oraz Barbarę Jaworską. Wśród pokazów znalazły się także masaż relaksacyjny ciała w wykonaniu Justyny Pardej oraz twarzy prezentowany przez Annę Pilśniak. Refleksoterapia stóp została zaprezentowana przez Monikę Meller, a odmładzający masaż twarzy Anty Ageing pokazała Ewa Łuczak. Filozofię i pokaz odprężającego masażu pędzelkowego przedstawiła Agnieszka Niemirowska z krakowskiego oddziału Clareny. Na koniec można było zobaczyć rewolucyjne działanie urządzenia Rolletic, które w skuteczny sposób rozbija tkankę tłuszczową."
Jak na ogolnopolskie forum masazu to nic
anna.p. - 2008-06-16, 16:12
witam ,witam
Forum sie odbyło,było ciekawie ,po raz pierwszy .Oprawa doskonała.Mój sposób przedstawienia masażu ciekawy.
massagewarsaw - 2008-06-16, 16:33 Temat postu: masaz warszawa na czym polega ten masaz twarzy, ktory prezentowalas?
anna.p. - 2008-06-16, 16:52
Był to masaż klasyczny twarzy.Zostałam poproszona o taki właśnie masaż ,aby przybliżyć go Paniom kosmetyczkom.
massagewarsaw - 2008-08-03, 17:21 Temat postu: masaz warszawa na czym polega?
jak sie go robi?
czym sie rozni od innych?
dorotas - 2008-08-04, 13:16 Temat postu: Re: masaz warszawa
massagewarsaw napisał/a: | na czym polega?
jak sie go robi?
czym sie rozni od innych? |
widzę że jakość zadawanych pytań do tematów już nie aktualnych to hobby
co niektórych bezrobotnych uczetników forum.
administrator - 2008-08-04, 14:49 Temat postu: Re: masaz warszawa
dorotas napisał/a: | massagewarsaw napisał/a: | na czym polega?
jak sie go robi?
czym sie rozni od innych? |
widzę że jakość zadawanych pytań do tematów już nie aktualnych to hobby
co niektórych bezrobotnych uczetników forum. |
Pierwszego posta zaczynamy tutaj: http://forum.e-masaz.pl/viewtopic.php?t=6
massagewarsaw - 2008-08-04, 15:04 Temat postu: masaz warszawa pytania jak pytania, jak na razie dluzsze niz dotychczasowa odpowiedz.
Pytanie nie bylo o forum masazu, ale o stylu masazu.
zadawanie pytan albo pisanie na forum jest czescia mojej pracy - czytanie i dyskutowanie na forum jest tez forma nauki
anna.p. - 2008-08-04, 17:51 Temat postu: Masaż Twarzy witam ,czas pracy i urlopu ,pustawo wiec tu
Masaż klasyczny to oczywiście podstawa w masażu twarzy ,czyli głaskanie ,rozcieranie ,ja rzadko -oklepywanie .
Moja zasadą jest robic wolno ,bez szybkich ruchów ,dostosować tempo do klienta.Uwielbiam robić masaż twarzy ,nie tylko rozlużnia ale i poprawia samopoczucie zgadzam się z Piotrem Szczotka ,a wiem ,że go czytujesz.Pozdrowienia słoneczne
massagewarsaw - 2008-08-04, 17:55 Temat postu: masaz warszawa w jaki sposob zostalas zaproszona na forum masazu?
czy jestes zwiazana z clarena czy poprzez stowarzyszenie czy w inny sposob?
anna.p. - 2008-08-18, 10:48
Witajcie ,
nie jestem nigdzie zrzeszona ,sama zgłosiłam sie ,aby promować masaż twarzy ,aby więcej osób mogło poznać jego zalety i skuteczność
massagewarsaw - 2008-10-12, 11:45 Temat postu: masaz tajski a to jestes dziewczyna z tupetem. W masazu nie ma to jak pewnosc siebie i odwaga, bo klient czuje, jesli nie jestesmy pewni siebie
|
|
|