Masaż szkoły, kursy, szkolenia - Szukamy kursu
zbyszek - 2010-07-05, 16:19 Temat postu: Szukamy kursu Dziewczyna, która wybiera się na AWF w Katowicach (fizjoterapia) i chce się sprawdzić w pracy z ciałem szuka krótkiego kursu masażu klasycznego w wakacje. Może kto¶ zna i może polecić??
massagewarsaw - 2010-07-05, 16:42 Temat postu: kurs masaz tajski menos w katowicach, ale dluzszy niz kilka dni i wyjezdzaja na mazury. Heros tez robi, ale rowniez okolo 2 tygodni.
zdaje sie, ze nikt inny nie robi latem.
jak nic nie znajdzie, to tajski kampinos w sierpniu 4 dni - nie olejowy, ale masaz.
klasyk i tak bedzie w programie studiow, wiec wydaje sie niepotrzebnym wydatkiem.
werka2.7 - 2010-07-21, 12:49
Ja też szukam kursu tym razem shiatsu najlepiej w warszawie
proszę o polecenie czego¶ - termin to wrzesień
administrator - 2010-07-21, 16:07
werka2.7 napisał/a: | Ja też szukam kursu tym razem shiatsu najlepiej w warszawie
proszę o polecenie czego¶ - termin to wrzesień |
Cze¶ć załóż temat ze szukasz kursu shiatsu w warszawie bo w g±szczu wszystkich kursów może kto¶ cię przeoczy.
massagewarsaw - 2010-07-21, 16:22 Temat postu: kurs masaz tajski latem jest bardzo ciezko zorganizowac kurs, te ktore sa organizowane, znane sa juz zawczasu. Stosunkowo niewiele jest ich w tym roku, ze wzgledu na kryzys. Glownie klasyczne, jeden lomi polaczony z joga i medytacja. Jako, ze to juz polowa lata, to male szanse, ze jeszcze pojawi sie shiatsu.
jak chcesz go tylko uczyc amatorsko, a nie jako czesc dluzszego programu, profesjonalnie, to mozeszs sprobowac tajski, ktory jest pochodny do shiatsu (wiele identycznych pozycji i technik), ale ktory w stopniu podstawowym mozna opanowac juz w 32h.
|
|
|