Hyde Park forum ogólne - Jak wykonać masaż z czekoladą, miodem, błotem, algami itp
Anonymous - 2008-02-21, 19:07 Temat postu: Jak wykonać masaż z czekoladą, miodem, błotem, algami itp Moze ktos wie jak to sie robi, kiedy uzyć czekoladę (miód, błoto), miód i jak to robić? chciałbym poszerzyć swoją działalność i mam nadzieję, że mi w tym pomożecie
pozdrowki
massagewarsaw - 2008-02-22, 20:34 Temat postu: masaz warszawa poniewaz nikt nie kwapi sie z jakakolwiek odpowiedzia, wiec moze rzuce oczywiste - idz na kurs, to sie dowiesz.
trudno uczyc sie profesjonalnie jakiegokolwiek masazu tylko czytajac - opis, ksiazki, dvd sa natomiast dobrym uzupelnieniem kursu praktycznego.
moze moja krotka uwaga pchnie dyskusje w jakims kierunku
administrator - 2008-02-23, 00:37
Przede wszystkimi aby wykonywać masaż powinieneś mieć ukończone kursy a nie z książek czy z tv Jeśli nie masz kursu masażu kamieniami to proponuję taki zrobić, raz że mniej zachodu z tym niż z czekoladą i kursy chyba bardziej są dostępne. A później myślec dalej...
massagewarsaw - 2008-03-01, 17:01 Temat postu: http://massagelondon.org massage therapy London thai studio ostanio trafilem na terapeute robiacym masaz jajkiem.
wedlug tego terapeuty masaz ponoc popularny na calym swiecie - ale jak zyje nie spotkalem sie z tym.
jest tez masaz kawiorem - to wynalazek polski, bo znowu nigdzie indziej. Jest nawet nauczyciel tego masazu, przypuszczam jednak, ze nie wielu zainteresowanych kursantow.
czego to ludzie nie wymysla dla pieniedzy czy z proznosci
|
|
|